AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bebekle denizde yüzmek kötü günler yaşanacağına, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde bebekle yüzmek dertlerin uzaklaştırılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde bebek yüzdürmek mal mülk sahibi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzdüğü görmek amacına ulaşmayı başaracağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak bir denizde yüzmek rahata kavuşmaya, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının denizde yüzdüğünü görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir