AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle denizde yüzmek

Kahve falında bebekle denizde yüzmek

Kahve falında bebekle denizde yüzmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ayrılanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebekle denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında denizde bebekle yüzmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında bebekle denizde yüzmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde bebek yüzdürmek mutluluğunun zedeleneceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denize girmek yüzmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yüzmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde yüzmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir