AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle kartopu oynamak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kartopu oynamak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle kartopu oynamak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kartopu attığını görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartopu oynayanları görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kartopu atıldığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kartopu görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir