AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak

Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak

Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine inanılır.

Kahve falında voleybol oynamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle voleybol oynamak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında voleybol filesi görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında voleybol topu görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında voleybol oynadığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında voleybol sahası görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında voleybol maçı görmek daima zinde ve genç kalacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir