AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yedirdiğini görmek

Kahve falında bebek yedirdiğini görmek

Kahve falında bebek yedirdiğini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yedirdiğini gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yediğini görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe soğan yedirmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında bebek yemek yedirmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe zeytin yedirmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir