AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yatağı yapmak

Kahve falında bebek yatağı yapmak

Kahve falında bebek yatağı yapmak mevlit okutacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında bebek yatağı yapmak gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Kahve falında bebek yatağı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak tatsız durumların yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa büyük tuvaletini yapmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa kaka yapmak yaklaşan güzel günlere, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa çişini yapmak başın borçlularla belaya gireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında ölüye yatak yapmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük abdestini yapmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yapmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir