AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yatak yapmak

Kahve falında ölüye yatak yapmak

Kahve falında ölüye yatak yapmak kötü haberler alınacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye yatak yapmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüye yatak yapmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa büyük tuvaletini yapmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta kaka yapmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yatakta büyük tuvaletini yapmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa idrar yapmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında yünden yatak yapmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta çiş yapmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa kaka yapmak para ve zaman ayıracağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir