Kahve falında yatak yapmak

Kahve falında yatak yapmak geçim derdinin olmayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, onlardan fayda göreceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında yatak yapmak gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında yatağına büyük abdestini yapmak güzel ameller işleyeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulur.

Kahve falında yatağına büyük abdest yapmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında yatakta banyo yapmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında yatağa tuvaletini yapmak hayat daha olumlu bakılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa çişini yapmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında yatağa büyük tuvaletini yapmak huzura ve rahata kavuşacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta kaka yapmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yapmak kişinin yüzünün güleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir