AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek pudrası görmek

Kahve falında bebek pudrası görmek

Kahve falında bebek pudrası görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, büyük adımlar atılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kötü sözler duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek pudrası gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında bebek pudrası görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebe pudrası görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, fal sahibinin muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pudra şekeri görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına inanılır.

Kahve falında yüze pudra sürmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne pudra görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir