AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek pişirmek

Kahve falında bebek pişirmek

Kahve falında bebek pişirmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek pişirmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında bebek maması pişirmek sağlığını geri kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bebek pişirmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba pişirmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hamuru pişirmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında fırında tatlı pişirmek her gün daha fazla dolacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz pişirmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ıspanak pişirmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir