AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz pişirmek

Kahve falında ceviz pişirmek

Kahve falında ceviz pişirmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz pişirmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır.

Kahve falında ceviz pişirmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işarettir.

Kahve falında ceviz koparmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında ceviz kabuğu yemek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına ceviz vermek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ceviz içi almak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan ceviz toplamak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ceviz topladığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, uzun uzun dalıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz istemek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir