AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandırda yufka pişirmek

Kahve falında tandırda yufka pişirmek

Kahve falında tandırda yufka pişirmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, canla başla çalışacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tandırda et pişirmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandırda ateş yakmak şansın çalışmaya başlayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmek yemek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tandıra düşmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tandır yapmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir