AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek oynatmak

Kahve falında bebek oynatmak

Kahve falında bebek oynatmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, hata yapılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bebek oynatmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet eder.

Kahve falında bebekle oynadığını görmek iyi habere, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına yorulur.

Kahve falında bebek oynatmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın oynadığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir