AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek maması hazırlamak

Kahve falında bebek maması hazırlamak

Kahve falında bebek maması hazırlamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek maması hazırlamak gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Kahve falında bebek maması hazırlamak eğlenceli mekânlara gideceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek mama yedirmek sağlık ve şifa bulacağına, zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama vermek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bebek maması pişirmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hastalığın biteceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, içsel güvensizliklerinize delalettir.

Kahve falında mama yiyen bebek görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek maması görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir