AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe mama yapmak

Kahve falında bebeğe mama yapmak

Kahve falında bebeğe mama yapmak küskünlüklerin oluşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe mama yapmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeğe mama yapmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek maması yapmak bereketin ve verimin geleceğine, hak yolundan ayrılacağına yorulur.

Kahve falında bebek maması almak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe mama vermek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında bebek maması hazırlamak rahat edileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bebek maması pişirmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Kahve falında bebek maması yemek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, gereken sabrı göstereceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek kişinin rahat nefes alacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir