AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kulağı görmek

Kahve falında bebek kulağı görmek

Kahve falında bebek kulağı görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kulağı gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin kulağını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, maddi güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Kahve falında bebek kulağı görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kulaksız bebek görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, aklına giren şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kulaklı bebek görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak hayallerin gerçekleştirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi kulağını görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir