AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kulağını görmek

Kahve falında bebeğin kulağını görmek

Kahve falında bebeğin kulağını görmek çok daha büyük adımların atılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin kulağını gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak içine büyük bir huzurun dolacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin kulağını görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kulaklı bebek görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kulağı görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaksız bebek görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında kulağı çekilmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir