AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaksız bebek görmek

Kahve falında kulaksız bebek görmek

Kahve falında kulaksız bebek görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kulaksız bebek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında bebek kulağı görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kulağında küpe görmek düzenin bozulacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak hayatında yeni ufuklar açacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin kulağını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kulaksız bebek görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kulaklı bebek görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak pisi görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir