AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kulağını görmek

Kahve falında kendi kulağını görmek

Kahve falında kendi kulağını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi kulağını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kulak çöpü görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısmetsizlik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek tamamlanmadan kalacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını kirli görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakta siyah nokta görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik kulak görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına konuşmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan kulağı görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir