AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak

Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak

Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek kucağına almak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında yeni doğmuş bebek görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kucağına almak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalettir.

Kahve falında bebeği kucağında tutmak insanları kıracağına ve üzeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir