AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kellesi görmek

Kahve falında bebek kellesi görmek

Kahve falında bebek kellesi görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, bebek sahibi olunacağına, aşının da çoğalacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kellesi gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında bebek kellesi görmek maneviyata yöneleceğine, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında dana kellesi görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle altın görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle kesmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında keçi kelle görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kelleleri görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kelle paça görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir