AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi kelle görmek

Kahve falında keçi kelle görmek

Kahve falında keçi kelle görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi kelle gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Kahve falında keçi kelle görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi kellesi temizlemek sağlıklı bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi kellesi görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kelle görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kelle görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş kuzu kellesi görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle koparmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir