AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça görmek

Kahve falında kelle paça görmek

Kahve falında kelle paça görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça yemek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kelle paça almak yalnız hissetmeye, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelle paça temizlemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kelle paça görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yapmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında kelle paça pişirmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelle paça içmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir