AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle kesmek

Kahve falında kelle kesmek

Kahve falında kelle kesmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ön plana çıkacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle kesmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin kellesini kesmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında kelle kesmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi kesmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan kellesi görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle yediğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kelle yemek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında kelle yapmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Kahve falında koyun kelleleri görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir