AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle altın görmek

Kahve falında kelle altın görmek

Kahve falında kelle altın görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelle altın gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Kahve falında kelleli altın görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kelle altın görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu kellesi almak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kellesini görmek inancının zayıflayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kelle paça yapmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kelleşme görmek sorunların sürekli artacağına, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Kahve falında kopmuş kelle görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir