AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında bebek kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında bebek kafasının koptuğunu görmek çok kötü hissedileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hırsızlık yapacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bebek kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Kahve falında erkek bebek kafası görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında bebek kafasını kesmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, büyük mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında bebek kafası kesmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kafası görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası olmayan bebek görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir