AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kabri görmek

Kahve falında bebek kabri görmek

Kahve falında bebek kabri görmek onları koruyup kollayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kabri gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kabede bebek görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek kabri görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kabe örtüsü görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında perdeleri kapatmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kabenin eski halini görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında fal kapatmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir