AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin eski halini görmek

Kahve falında kabenin eski halini görmek

Kahve falında kabenin eski halini görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kendisine gelemeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin eski halini gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kabenin eski halini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sevinç ve sürura delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin ilk halini görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi inşaat halinde görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin eski halini görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Kahve falında bir şehrin eski halini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski halini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kapı kapatmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi eski haliyle görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir