Kahve falında kabe örtüsü görmek

Kahve falında kabe örtüsü görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe örtüsü gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında kabe örtüsü görmek düzenli bir işe girileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kabe örtüsü almak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Kahve falında kabeyi yeşil örtülü görmek şansının ve bahtının açık olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kabeyi beyaz örtülü görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye örtü örtmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, can derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin örtüsü görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında kabe örtüsünü görmek aradaki buzları eriteceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yatak örtüsü görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top