AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek istememek

Kahve falında bebek istememek

Kahve falında bebek istememek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek istememek gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında bebek istememek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmak istememek size başarı getirecek adımlar atmanıza, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemeye gelinmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek istemediğini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek kariyer planının altüst olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında istemeden yellenmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kötülüklerden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadını istemeye gelmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir