AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeye gelinmek

Kahve falında istemeye gelinmek

Kahve falında istemeye gelinmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istemeye gelinmek gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında istemeye gelinmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin istemeye gelindiğini görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birini istemeye gelindiğini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında istemeye gelinmesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafiri istememek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bebek istememek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir