AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek

Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek

Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işarettir.

Kahve falında istemeden nişanlandığını gördüyseniz:

  • Dikkatli şekilde dinlemeden veya önyargıyla hareket etmek önemli bir noktayı kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında istemediği biriyle nişanlanmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında istemeden nişanlanmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında istemediğin biriyle nişanlanmak eve huzur dolacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında istemeden nişanlandığını görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeyerek nişanlanmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlanmak istememek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında istemeden saç kestirmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir