AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan çıkmak

Kahve falında ağzından kan çıkmak

Kahve falında ağzından kan çıkmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yolunda gideceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan çıkmak gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında ağzından kan çıkmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan ağlayan birini görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında kan görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında kan görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, zor günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek işinin başından ayrılmayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir