AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bebek düşürmek

Kahve falında hamile bebek düşürmek

Kahve falında hamile bebek düşürmek geçmişi unutup geleceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında hamile bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında hamile olup bebek düşürmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken bebek düşürmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında hamile bebek düşürmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olup bebeği düşürmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin bebek düşürdüğünü görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Kahve falında hamileyken bebeğin düştüğünü görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve düşürdüğünü görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir