AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek psikolojik olarak toparlanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek mutlu ilişkiler kuracağına, borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir