AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bebek düşürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının bebek düşürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının bebek düşürdüğünü görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, üzüntü duyacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bebek düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin düştüğünü görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına delalettir.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, geleceğinizin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında denize düşen bebek görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek düşürmek ve kan görmek gönül kapılarını açacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir