AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, malının da eksilmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiş eden bebek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin çiş yaptığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında çiş yapan bebek görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Kahve falında bebek çiş yapmak kudretinin yerine geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında bebek çişi temizlemek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir