AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak bebek aldığını görmek

Kahve falında oyuncak bebek aldığını görmek

Kahve falında oyuncak bebek aldığını görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, önemli işler yapacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek aldığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Kahve falında oyuncak bebek hediye aldığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak bebek aldığını görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elbiseli oyuncak bebek görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak bebek satmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak bebek olmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek arabası görmek maddi sorunlarının artacağına, mali gücünü yitireceğine işarettir.

Kahve falında bebek oyuncağı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında birinden oyuncak bebek almak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir