AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin çalındığını görmek

Kahve falında bebeğinin çalındığını görmek

Kahve falında bebeğinin çalındığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, koltuğunun da yükseleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, keyfinin kaçacağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında bebek çalındığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin çalındığını görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiselerinin çalındığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çalıştığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalıştığım işyerini görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ders çalışırken görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir