AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek dara düşeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, büyük atılımlar yapacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski çalıştığın yeri gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında eski çalıştığım yeri görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski çalışma arkadaşlarını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret eder.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir