AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çalıştığını görmek

Kahve falında başkasının çalıştığını görmek

Kahve falında başkasının çalıştığını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çalıştığını gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında cüzdanını çalındığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında çalı kırmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında araba çalıp görmek parasının azalacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çalınan altını bulmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında çalışmayan saat görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında çalışmayan silah görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret eder.

Kahve falında öldürmeye çalıştığını görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir