AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek öldüğünü duymak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü duymak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında annemi öldüğünü duymak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dedenin öldüğünü duymak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir