AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi öldüğünü duymak

Kahve falında annemi öldüğünü duymak

Kahve falında annemi öldüğünü duymak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında annemin öldüğünü duymak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi öldüğünü duymak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak dertlerin ve sorunların artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü duymak ve ağlamak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında anneni öldüğünü duymak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemizin öldüğünü duymak zevkli ve güzel hale geleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında annemi öldüğünü duymak fal sahibinin elinin darlaşacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir