AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hatalarından erken döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeğin öldüğünü duymak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bebek öldüğünü duymak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin öldüğünü duymak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin öldüğünü duymak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında atın öldüğünü duymak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin öldüğünü duymak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında canlı birinin öldüğünü duymak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir