AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürdüğünü duymak

Kahve falında birini öldürdüğünü duymak

Kahve falında birini öldürdüğünü duymak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bazı kayıplar olabileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında kaynananın öldüğünü duymak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının öldüğünü duymak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini öldü duymak işlerin düze çıkarılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında ablasının öldüğünü duymak yeni mekânlara gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçının öldüğünü duymak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının öldüğünü duymak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşimin öldüğünü duymak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir