AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı çekilmek

Kahve falında kulağı çekilmek

Kahve falında kulağı çekilmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret eder.

Kahve falında kulağı çekilmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Kahve falında kulağı çekilmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğraf çekildiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekildiğini görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz sularının çekildiğini görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekilmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin çekildiğini görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir