AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının oynadığını görmek

Kahve falında karnının oynadığını görmek

Kahve falında karnının oynadığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında karnının oynadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında karnının oynadığını görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet eder.

Kahve falında okey oynadığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek oynatmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir