AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına yapmış bebek görmek

Kahve falında altına yapmış bebek görmek

Kahve falında altına yapmış bebek görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, saygınlığa işaret etmektedir.

Kahve falında altına yapmış bebek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında bebeğe çeyrek altın takmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bebeğinin altını değiştirmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek altını değiştirmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek altını değiştirmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe altın takmak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin altını yıkamak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeğin altını temizlemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir