AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlere nazar değeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin ağzında diş gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek şansının ve bahtının açık olacağına, günahlarının affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzında diş görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağza diş takmak güzel günler görüleceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri ağzına dökülmek parasız kalacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir