AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında ağzında altın diş görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında altın diş görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından diş çekmek zorlukların günden güne artacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek kişinin afiyette olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir